To pladser op for FC Hornsherred

Mads, Mikkel og Malthe Song Wiegaard spiller alle for FC Hornsherred. Sæsonens topscorer blev Mikkel Song Wiegaard med 18 mål.

Af Bjarne Svegaard

HORNSHERRED: I klubbens anden sæson i DBU Sjællands Serie 2 kan FCH glæde sig over, at i den netop overståede sæson blev til en 5. plads -mod en 7. plads sidste år.
Godt nok blev FCH slået med 4-2 af hjemmeholdet Svogerslev BK i en sand regnvejrskamp lørdag, men her havde Svogerslev alt at kæmpe for, for at sikre sig mod nedrykning.

Efter kun tre minutter blev det det 0-1 ved Mikkel Song Wiegaard, men det skulle vise sig, at blive lidt af en sovepude. Inden pausen vat Svogerslev kommet foran 2-1, og efter 61 minutter blev det 3-1. Julius Mølsted-Ylönen fik reduceret til 3-2 fem minutter før tid, men i overtiden øgede hjemmeholdet til 4-2.

-Da vi så tidligt kom foran, holdt vi nærmest op med at spille mod et hold der havde sejrsgnisten. Vi slap bedre fra 2. halvleg, men de sidste pasninger fungerede ikke, sagde cheftræner Dennis Kelm Vendelbo, der netop har forlænget sin kontrakt for den kommende sæson.

Sæsonens topscorer blev Mikkel Song Wiegaard med 18 mål.

Af FCH’s mange turneringshold slap damerne i Serie 1 fint fra sæsonen med en 2. plads efter suveræne Svogerslev BK. I den sidste kamp lørdag på Skibby Stadion blev det en 3-1 sejr over Kr. Helsinge/Gørlev/Løve.

En flot indsats gjorde også FCH’s hold i U-19 Mesterrækken med en 1. plads foran Avarta. Holdet tabte kun en enkelt kamp til Værløse. Topscorer blev Andreas Throksø med 10 mål.

1.pladsen resulterer i, at U-19 på lørdag spiller finalestævne på Ølstykke Stadion.