Efter en vinterpause kan man igen nyde maden i restauranten på Gershøj Kro & Strandhotel.
Af journalist Conny Probst
GERSHØJ: ”Vi glæder os til at se vores trofaste gæster igen, når foråret melder sin ankomst. På gensyn til påske”.
Sådan skrev Gershøj Kro & Strandhotel på sin facebokside lige efter nytår. Og nu er det ganske vist; fredag den 22. marts åbner man igen restauranten på Gershøj Havnevej 14A.
Både fredag og lørdag lokker kroen med en tre-retters middag til 250 kroner.
Lørdag den 23. marts tager man fat på påskefrokost-lækkerierne. Der også kan indtages den 24. marts, 28. og 29. marts samt den 31. marts og 1. april.
Rysteribs og bøgehatte
Blandt de otte påskefrokostretter er blandt andet en påskemedister fra pølsemageren i Lejre og en marineret sild fra Christiansøpigen.
De smilende æg serveres med en karrysalat, til den sprøde fiskefilet er der rysteribs og mørbraden serveres med bøgehatte, stegte løg og urter.
De i alt otte retter serveres ved bordet af to omgange.
Hvis man vil have et bord til enten åbningsmiddag eller påskefrokost, skal man booke på telefon 2446 0124.