Kom med i plantekøkkenet, spis græs til og mød junglehønen. Ny podcastserie fra Landbrug & Fødevarer tager lytterne med på tur i det økologiske Danmark. Hør hvordan Trine Krebs, økologisk landmand fra Kirke Hyllinge, arbejder med at udvikle og at skabe fremtidens bæredygtige økologiske fødevarer.
KIRKE HYLLINGE: Vi skal alle spise mindre kød og flere planter, og det er nemmest, hvis planterne smager godt.
Økologisk landmand Trine Krebs byder indenfor på sin økologiske gård, hvor hun kokkererer ærter, lupiner og linser til den helt store guldmedalje.
Kom med Trine Krebs i køkkenet og få tips til tilberedning af smagfulde økologiske bælgfrugter dyrket i den danske muld.
I podcastserien ”Økotrip” møder man økologiske landmænd, der giver et indblik i deres dagligdag og arbejde for at udvikle fremtidens bæredygtige økologiske fødevarer.
Podcastserien består af otte episoder, der kommer vidt omkring i det innovative økologiske landskab fra udvikling af velsmagende bælgfrugter og stenkværnet mel til ko-kalv samvær og junglehønens velfærd og alt derimellem.
Serien giver et indblik i mangfoldigheden og engagementet hos de økologiske landmænd og den udviklingsrejse økologien er på i disse år.
Via landmændenes fortællinger og eksperternes indsigt giver Økotrip et indblik i økologiens værdier og landmandens lyst til at udvikle den økologiske produktion.
I hver episode medvirker en økologisk landmand, som gør noget særligt inden for et givent område samt en ekspert på området.