På Bautahøj er alle events sammensat med det kulinariske som omdrejningspunkt
KULHUSE: I flere år i træk har været udsolgt til samtlige eventaftener på Bautahøjvej 39 i Kulhuse.
Så det betaler sig at bestille i god tid, hvis man eksempelvis vil til koncert med navne som Pernille Rosendahl, Sko & Torp, Cæcilie Nordby og Halberg & Friends. Eller vil til fisk- og skaldyrsaften i starten af det nye år.
Et af de vigtigste aktiver hos Bautahøj er gastrokøkkenet, der altid inddrager egnens årstidsbestemte råvarer.
Inden koncerterne nyder gæsterne en aperitif og en snack. Efter koncerten bydes der på tre retter med vine, der serveres ved langborde i restauranten.
Man kan vælge koncertarrangementet med eller uden overnatning.
Egne lækkerier
På Bautahøj både sylter, marinerer, henkoger og bager man i stor stil, og mange af de hjemmelavede produkter kan købes i hotelshoppen.
Der er altid et stort udvalg i marmelader, marinader, syltet grønt og nødder. Hjemmelavede lækkerier fra Kent’s Køkken – alias kok Kent Vestergaard – samt forskellige design, primært til brug i køkkenet.