Folkeuniversitetet inviterer til foredrag om madkultur i 1700-1800-tallet, hvor komfuret afløste det åbne ildsted og nye drikke som the og kaffe kom på bordet.
SELSØ: Efter middelalderen og Renæssancens tunge og stærkt krydrede køkken kom eksotiske grønsager, skaldyr og vildt i højsæde, fortæller Nina Bauer, cand.mag. med speciale i madhistorie i et foredrag på Selsø Slot.
Nina Bauer finder særheder frem i alle perioder af kogekunsten, ofte historier som løfter nysgerrigheden til nye højder.
Foredraget finder sted lørdag den 29. maj på Selsø Slot.
”Kogekunst i 1700-1800 -tallet” er forårets sidste, men desværre også det første foredrag ud af i alt 19, som folkeuniversitet havde planlagt til foråret 21.
– Vi kommer stærkt igen, lover formand Verner Larsen.
– Vi er ved at have et nyt katalog for 2021-22 på gaden og dermed en fremtid med omkring 30 nye foredrag.