Hornsherred drillede topholdet

HIF kom på arbejde, da holdet mødte FC Hornherred lørdag 5. oktober.

Af Bjarne Svegaard

SKIBBY: Det suveræne tophold Hvalsø IF (HIF) i fodboldens Serie 2, Pulje 3, kom til kampen lørdag i Skibby med maksimum point efter de første syv kampe og en målscore på 24-5.

Er der noget konkurrenterne er interesseret i, er det at forsøge at dukke HIF og skabe lidt mere spænding i puljen. FCH blev således det første hold, der tog point fra HIF med resultatet 2-2. Inden kampen sagde FCH’s cheftræner Dennis Kelm Vendelbo: -Vi har sat for mange dumme point til, men jeg vil stadig hævde, at vi har et af puljens bedste hold, og tror på holdet mod HIF.

I en hæsblæsende 1. halvleg blev der ikke scoret, men fem minuter efter pausen fik publikum noget at juble over, da Simon Bertelsen klarede et straffespark fra Daniel Thiesen. 10 minutter efter blev det 0-1, da Andreas Larsen var uheldig med et selvmål. Efter 67 minutter blev det 1-1, på et flot langskud fra Malthe Song Toftegaard.

Sen udligning
Spændingen steg, da anfører Mikkel Song Wiegaard efter en imponerende drib­letur fik passeret Thomas Hyllested, der kampen igennem havde flere store redninger, til 2-1 med 81 minutter spillet. HIF pressede på for i det mindste ikke at tabe, og efter 87 minutter fik Daniel Thiesen udlignet til 2-2. Umiddelbart fik FCH’s Andreas Larsen et rødt kort, men 2-2 stod ved magt.

HIF var meget skuffede over den brudte sejrsrække, medens FCH ærgrede sig over, at 2-1 føringen ikke holdt. 2-2 var dog meget passende efter en intens kamp.

HIF fører dog fortsat klart med 22 point foran FC Kalundborg med 13 og FCH med 12 point. Fra nummer to til nummer otte Svinninge er der kun 3 point.

På lørdag klokken 12.00 spiller FCH mod Svogerslev BK i Svogerslev Idrætspark.