FC Hornsherred slog FC Lejre med 4-0

Efter en lidt skuffende start på sæsonen 2024/25, indtager FCH nu 6. pladsen med otte point for seks kampe, og en score på 13-10.

Af Bjarne Svegaard

HORNSHERRED: Så kom fodboldklubben FC Hornsherred (FCH) endelig i gang med målscoringen. Efter en lidt skuffende start på sæsonen 2024/25, indtager FCH nu 6. pladsen med otte point for seks kampe, og en score på 13-10.
FC Lejre, der lå på 3. pladsen før kampen lagde bedst ud, men en stærkt spillende målmand, Simon Bertelsen, havde flere gode indgreb på de mest kritiske tidspunkter. FCH fik dog vendt kampen, da Sune Bak Reguiera på et hovedstød efter 13 minutter scorede sit første mål for FC H efter 53 kampe.
Stillingen holdt til pausen, og da Frederik Kjær og Mathias Brøndum syv minutter efter pausen havde bragt FCH på 3-0 var kampen i realiteten afgjort. Fem minutter før tid blev det 4-0, da Noah Nello ligeledes var mester for sit første mål i FCH-trøjen. Angriberen Malthe Song Toftegaard kunne glæde sig over en sejr i sin kamp nummer 50 for FCH.

På lørdag klokken 12.00 spiller FCH mod Fløng-Hedehusene i Hedehusene Idrætspark.