Frivillige fixere står klar

Frivillige fixere står klar
Det meste kan laves. Repair Café er sat i verden for at forlænge livet på vores ting og dermed både reducere affaldsmængderne og forbruget af CO2 ved at producere nyt.

FREDERIKSSUND: Lørdag 26. oktober slår Repair Café Frederikssund igen dørene op på Maker Værket på Frederikssund Gymnasium. Fra kl. 10 – 13 sidder fixerne klar til at prøve at reparere dine ting og hjælpe med at give dem nyt liv.

Har elkedlen fået en løs forbindelse, plæneklipperen mistet jordforbindelsen, printeren fået forstoppelse eller dukken tabt hovedet, vil fixerne prøve, om de kan bringe tingene på ret køl igen – i samarbejde med dig. Du kan også få hjælp til at få repareret dit tøj eller komme i gang med et upcyclingsprojekt.

Fixerne er frivillige, de gør det gratis, og formålet er at passe på jordens ressourcer og spare genbrugsstationen for ting, der godt kan repareres. Hvis din ting kræver reservedele, skal du selv medbringe dem.

Du finder lettest Repair Cafe Frederikssund ved at gå ind ved U/Nord, Heimdalsvej 1, og fortsætte venstre rundt om Handelsskolens bygning ned til Gymnasiet.

Andre artikler fra denne uge