Senior Erhverv inviterer til møde

Senior Erhverv inviterer til møde
Der er orienterende møde hos Senior Erhverv Nordsjælland i Langes Magasin Østergade 3 B, i Frederikssund, torsdag 31. oktober kl. 10.00.

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Der er orienterende møde hos Senior Erhverv Nordsjælland, på adressen Langes Magasin Østergade 3 B, i Frederikssund, torsdag 31. oktober kl. 10.00.

Initiativtagerne vil her fortælle lidt om hvad der ligger bag foreningen Senior Erhverv, som er et netværk af ledige, med forskellige baggrunde, som har det til fælles, at alle er på udkig efter et job.  Nogle på fuld tid, andre på deltid, nogle ved siden af sin folkepension eller andet.

Netværket arbejder i mindre grupper, og tager blandt andet på besøg i virksomhederne, og får nogle gode snakke med disse omkring ledige jobs.   Netværket kan  på landsplan tælle op til 55-60 procent af medlemmerne, som ønsker det, der kommer i job.

Hos Senior Erhverv Nordsjælland er der ingen ret og pligt, og ingen stramme regler.  Netværket har, modsat andre steder hvor de ledige kommer, til samtaler, god tid til at tale om tingene og gøre det rigtige, på den gode måde.

Senior Erhverv er en landsdækkende forening, med 22 afdelinger.  Og heriblandt er der en afdeling som dækker Nordsjælland.  Der har idag kontor i Helsingør med ønske om at starte en ny afdeling op i området Halsnæs, Frederikssund, Hillerød, Allerød.

Placeringen af den nye afdeling afhænger af tilslutningen, da netværket  som udgangspunkt ønsker at lægge afdelingen der, hvor medlemmerne bor.

Alle er velkomne til introduktionsmødet til en kop kaffe eller te.

/TS

Andre artikler fra denne uge