Klimahuse i smuk natur

Klimahuse i smuk natur
Klimahusene på Skibby Bakke er omgivet af indbydende natur og kulturhistorie.

SKIBBY: Med en mere end 50-årig historie er Klimahuse en sammenslutning af de fire virksomheder, JEP Byg, NHN Murermester, VM Malerne og UPJ Entreprenør, der tilsammen har mere end 100 års erfaring inden for byggeri og en historie.

Klimahuses projekt på Skibby Bakke er et blandet projekt med både rækkehuse og villagrunde i et attraktivt område tæt på Roskilde og Frederikssund. Hele byggemodningen har haft stor fokus på at lave et område med lokal afledning af regnvand, så alt nedbør på det store areal bliver håndteret inde på området.

Den naturskønne Skibby Bakke er omgivet af indbydende natur, og her vil der blive etableret en cykel- og vandresti, der strækker sig over imponerende 275 kilometer. Stien fører dig blandt andet til de smukke strande ved Isefjord og Roskilde Fjord, hvor du kan nyde fiskeri, sejlsport og badning.

Nær godser og slotte
Mellem Skibby og Selsø Slot finder du naturhaven Møllekrog og det charmerende fuglereservat ved Selsø Sø. Det østlige område af Skibby huser også Sjællands største naturreservat, Skjoldungerne Land, der byder på en overflod af naturskønne oplevelser. Tag på lange gåture i området, og udforsk de imponerende godser som Svanholm, Egholm og Krabbesholm, der er indhyllet i historie og omgivet af smuk natur.

/TS

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »