Gensyn med de gamle drenge

Gensyn med de gamle drenge
Holdet der sikrede oprykningen for Dalby IF for 25 år siden.

Dalby IF samlede spillerne, der for 25 år siden rykkede op i fodboldens serie 1

JÆGERSPRIS: Med tidligere fodboldformand Rudi Hansen som initiativtager havde Dalby Idrætsforening samlet alle spillerne fra foreningens førstehold som rykkede op i serie 1 i 1999.
25-året skulle markeres og gennem et større dektetivarbejde kom Rudi Hansen i forbindelse med samtlige spillere og træneren Jørgen Veje samt bestyrelsen fra dengang. Han fik sat dem stævne med et arrangement på Dalby stadion på datoen for oprykningen for 25 år siden.
På stadion blev spillet en opvisningskamp som næsten 100 fremmødte tilskuere overværede. Senere blev deltagerne beværtet i foreningens lokaler og her var lejligheden til at hilse på hinanden og fortælle historier om både fra dengang og fra tiden siden da.
Spillerne er spredt ud over både Danmarkskortet og verdenskortet. Træner Jørgen Veje bor nu i Esbjerg og Thomas Lundsgaard, der spillede i klubben en del år, er bosat i Australien. Han havde altså taget turen til Dalby for at mødes med de gamle venner. Selvom nogle stadig bor i området, kom en enkelt fra Lolland og en fra Norge.
Der var mange glædelige gensyn og de mange tilskuere fik lejligheden til at genopleve og hilse på de spillere der var med i de ” gode gamle dage”.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »