Efterårsferie med muligheder

Efterårsferie med muligheder
Efterårsferien kunne fx indeholde en fuglesafari med Naturekspressen i Hornsherred.

HORNSHERRED: Hvis du ikke ved, hvad du og familien skal lave i efterårsferien, kan du tage et kig på oplev.frederikssund.dk, hvor der er masser af hyggelige og sjove aktiviteter. Både biblioteker, museer og mange flere har planlagt forskellige aktiviteter til alle aldre i hele ugen.

Ud i naturen
Naturen byder altid på dejlige oplevelser, og i efterårsferien kan du komme med Naturekspressen til Selsø Slot, hvor en guide vil fortælle om naturen omkring den gamle herregård og give en guidet rundvisning på Selsø Slot.

Du kan også komme på fuglesafari med Naturekspressen i Hornsherred og se det smukke landskab og naturen helt tæt på.

Du kan også tage på fisketur med Fishing Zealand,

Onde kræfter
På Frederikssund Museum Færgegården står ugen i Allehelgens tegn. Her er der fortællinger om onde overnaturlige kræfter, som mennesker gennem tiden har frygtet og fundet på metoder til at undgå. Så hvis du ellers tør, er Færgegården et (u)hyggeligt sted at besøge i ferien.

Drager på biblioteket
Som altid har bibliotekerne planlagt forskellige aktiviteter. Du kan for eksempel komme til dragefestival på Frederikssund Bibliotek, og her kan du lave din helt egen drage.

Du kan også besøge Rejsestalden i Jægerspris, hvor Jægerspris Bibliotek har arrangeret Grisefortællinger – hyggelige eventyrfortællinger med Else Marie og hendes minigrise.

På Slangerup Bibliotek har de også besøg af grise. Dog er det her i form af et dukketeater, og du kan se forestillingen Den sandfærdige beretning om De Tre Små Grise.

Slangerup Bibliotek indbyder også til Kreakram, og her kan du lave halloween flagermus.

Og meget mere
Der er masser af andre sjove ting, du kan prøve i efterårsferien. Tag gerne et kig på oplev.frederikssund.dk og se, hvad forskellige foreninger byder på. Der er arrangementer som figurspilsfestival, vikingehåndværk på Vikingebopladsen, strikkecafe, omvisning på Jægerspris Slot og meget mere.

Har din forening en aktivitet, som du ikke kan se på oplev.frederikssund.dk, kan du altid gå ind og oprette den, så alle kan se, hvad I tilbyder.

/TS

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »