Efterårsferien med hele familien i Fjordlandet

Efterårsferien med hele familien i Fjordlandet
I Roskilde, Lejre og Frederikssund finder du et væld af børnevenlige aktiviteter, som du kan fylde ferien med.

HORNSHERRED: Efterårets smukke farver og køligere temperaturer er over os, og med efterårsferien lige om hjørnet kan der opstå behov for inspiration til oplevelser. I Roskilde, Lejre og Frederikssund finder du et væld af børnevenlige aktiviteter, som du kan fylde ferien med. VisitFjordlandet giver dig masser af idéer til efterårets aktiviteter med en ny, omfattende efterårsferieguide.
– Der er masser af spændende oplevelser her i Fjordlandet, som du kan dykke ned i sammen med børnene i den kommende efterårsferie. Jeg vil særligt anbefale at udforske Fjordlandets mange kulturinstitutioner, hvor du kan opleve Danmarks historie på egen krop. Efterårsferien er også en oplagt mulighed for at tage familien med ud i Fjordlandets unikke natur og nyde de smukke efterårsfarver og den friske luft. Her er oplevelser for alle, fortæller VisitFjordlandets direktør Thomas Kær Mahler.

Vikingernes marked
Lørdag 19. oktober kan man opleve et rigtigt vikingemarked på Frederikssund Vikingboplads, hvor vikingerne har sørget for hygge og aktiviteter for både store og små. Prøv vikingelege, tag på trækture på Vikingespillets heste eller se vikingerne kæmp.

Eventyrlige slotte
Kom helt tæt på Danmarks kongelige historie på Jægerspris Slot og dyk ned i Grevinde Danners inspirerende fortælling. I kan lade jer inspirere af den flotte arkitektur på et af Danmarks ældste kongeslotte, eller I kan tage forbi Selsø Slot, som tilbyder omvisninger i børnehøjde. Her kan hele familien komme med tilbage i tiden og høre historier om mennesker, der har boet og arbejdet på slottet gennem tiden.

Tag ud i naturen
Kom ud i naturen og oplev efterårets flotte nuancer i Nordskoven ved Jægerspris Slot. Her kan I fordybe jer i skovens ro og årstidens smukke syn, der har forvandlet skoven til en ren farvesymfoni af gule, brune og røde nuancer. I skoven bliver I også mødt af
Danmarks ældste væsen findes her, nemlig Kongeegen, som allerede var stor, da Vikingekongen Gorm den Gamle regerede.
Se den fulde efterårsferieguide på https://www.visitfjordlandet.dk/efteraarsferie-i-fjordlandet/

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »