Bank og golfklub i udvidet samarbejde

Bank og golfklub i udvidet samarbejde
Aftalen blev præsenteret og underskrevet tirsdag 8. oktober kl. 15.00 i Restaurant Egelunden i Frederikssund Golfklub, hvor direktør i Spar Nord i Frederikssund Kommune, Michael Tøgersen, holdt tale.

Ny partnerskabsaftale er underskrevet mellem Frederikssund Golfklub og Spar Nord Frederikssund

JÆGERSPRIS: Frederikssund Golfklub.kunne med stor glæde fortælle, at der er indgået en aftale om et udvidet samarbejde mellem Spar Nord Bank, Frederikssund og Frederikssund Golfklub. Aftalen blev præsenteret og underskrevet tirsdag 8. oktober kl. 15.00 i Restaurant Egelunden i Frederikssund Golfklub.
Direktør i Spar Nord i Frederikssund Kommune, Michael Tøgersen, sagde blandt andet følgende i forbindelse med underskrift af aftalen i Frederikssund Golfklubs klubhus:
– Som tidligere formand gennem otte år i FGK år er det nok ikke den store hemmelighed, at mit hjerte brænder for Frederikssund Golfklub, så jeg er utrolig glad for at kunne indgå det samarbejde, vi er samlet om her i dag.
Det er et treårigt samarbejde, hvor Spar Nord i den periode betaler 150.000 kroner til FGK, som så giver nogle modydelser, hvor den væsentligste er, at Nord Banen helt naturligt kommer til at hedde Spar Nord Banen, men vi får også mulighed for at holde en Companydag, og der er et hulsponsorat, et par skilte mm., og vi får blandt andet også mulighed for at komme på et medlemsmøde og fortælle lidt om Spar Nord.
Hjertesponsorater er kendetegnet ved, at en person eller virksomhed typisk køber et sponsorat i en idrætsklub, som betyder noget for denne person, men når vi taler om så mange penge, som tilfældet er her, så er det nødt til også at være et gensidigt professionelt forretnings samarbejde, selvom vi har hjerterne meget med her, og det synes jeg, vi med denne aftale så fint er lykkedes med.
Golfklubben lever og overlever på grund af medlemmer, eller man kan kalde det kunder. Det samme gælder for Spar Nord i Frederikssund, hvor vi i 2023 etablerede en afdeling her i Frederikssund Kommune, beliggende i gågaden i Frederikssund. Vi lever og overlever pga. kunder, så vi håber, at en del af medlemmerne i FGK vil overveje at blive kunde i Spar Nord, så vi har et gensidigt udbytte og glæde af aftalen, så vi kan forlænge den.
Vi glæder os utrolig meget til samarbejdet med FGK, og mange tak for aftalen, og tilblivelsen af aftalen i den konstruktive meget dialog med direktør Merethe Skyum og formand Jørren Kjær.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »