Fokus på kvalitet og service i varmepumper

Fokus på kvalitet og service i varmepumper
Gidex specialiserer sig i de lydsvage varmepumper fra Toshiba.

FREDERIKSSUND: Gunnar Knudsen grundlagde i 1976 familiekoncernen Gidex, der siden er vokset til en virksomheden, med 45 ansatte i to forskellige afdelinger på henholdsvis Sjælland og i Jylland.

Gidex varmepumper er én af de førende serviceorganisationer, der leverer alt indenfor vejledning i besparelser, salg, levering, montering, og servicering af miljørigtige kvalitetsprodukter.

Gidex har valgt kun at handle med mærket Toshiba for at sikre kunderne, at medarbejderne er specialister i denne producent af varmepumper.

Varme i stilhed
Kvaliteten af Gidex varmepumper er samtidig garanteret af Toshibas nyeste teknologi, der adskiller sig fra traditionelle anlæg på markedet, dels ved deres konstante nyudvikling for opnåelse af højere energibesparelser og dels ved at kunne tilbyde markedets laveste lydniveau.

Vejen til succesen for Gidex bygger på kompromisløst fokus på såvel kvaliteten af produkterne som servicen til kunderne. Gidex er landsdækkende med alt indenfor vejledning, salg, montering og servicering og har 28 servicevogne til rådighed.

Gidex stiller desuden en gratis rådgivende hotline-service til rådighed for virksomhedens kunder.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »