Ny formand i LA Frederikssund

Ny formand i LA Frederikssund
Det blev 62-årige Michael Kirkedal fra Skuldelev, som enstemmigt blev valgt på generalforsamlingen hos LA Frederikssund. Her er manden i midten flankeret af partikammeraterne Charlotte Drue og Michael Tøgersen.

FREDERIKSSUND: Torsdag 26. september på en ekstraordinær generalforsamling fik Liberal Alliance (LA) Frederikssund valgt en ny formand.

Tidligere formand Klaus Kørvell har løftet LA Frederikssund til nye højder på bare to år.

– Vi er meget taknemmelige for hans store indsats, udtaler LA’s byrådsmedlem og borgmesterkandidat, Michael Tøgersen og fortsætter:

– Det er god timing, at udskiftningen sker nu i god tid inden kommunalvalget, som er 18. november 2025.

Det blev 62-årige Michael Kirkedal fra Skuldelev, som enstemmigt blev valgt på generalforsamlingen.

Michael Kirkedal har en bred erfaring fra det offentlige som leder og chef i det private erhvervsliv samt som selvstændig erhvervsdrivende. Michael har været involveret i politik i mange år i det politiske bagland.

Michael arbejder for, at der er lige så kort vej til de politiske beslutningstagere i kommune, region og folketing, som der er til naboen. Michaels tanke er, at politik starter nedefra, hvor de bedste tanker og ideer udspringer og er kernen i et stærkt demokrati.

Politikere uden ambitioner og visioner, der gavner borgerne og demokrati, hører ikke til i et moderne demokrati. Ansvar og beslutninger skal være så borgernære som overhovedet muligt. Virkelighedsfjern politik, der trækkes ned over hovedet på borgerne, er demokratiets svøbe og viser ofte, at politikere mister kontakten til vælgerne og borgerne i Danmark.

Det skal der gøres op med. Politik skal være visionær og langsigtet og ikke kun række lige nøjagtig til de næste finanslov- eller budgetforhandlinger.

Også LA Frederikssunds andet byrådsmedlem, Charlotte Drue, glæder sig til samarbejdet.

– Jeg ser frem til et givtigt samarbejde med vores nye formand og glæder mig rigtig meget mig til at blive inspireret og motiveret af Michael Kirkedals store drive. Han er en inspirerende mand, som vi er heldige at få ombord, siger hun.

LA Frederikssunds nye formand Michael Kirkedal siger om sig selv, at han er liberal, ikke liberalist, som er for enøjet. Det er det brede og lange syn, der skal på. Der skal være plads til alle, og de svageste SKAL hjælpes. Men de, der kan, SKAL bidrage.

Man skal, uden indblanding fra ”det offentlige”, kunne indrette sig nøjagtigt som man har lyst, og som man finder ud af i sin familie.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »