Frederikssund Marine Venner

Frederikssund Marine Venner

Læserbrev

Af Kurt Terkelsen
4050 Skibby

Marineforeningen Frederikssund og Omegn/Danmarks Marineforening, har ekskluderet mig, fordi jeg har oprettet ”Frederikssund Marine Venner” – Facebook

Som medlem 42 år (Æresmedlem), afdelingsformand 2006 – 2019, har bestyrelsen nu besluttet at ekskludere mig af Marineforeningen Frederikssund og Omegn og en konsekvens heraf også en eksklusion af Danmarks Marineforening, da et flertal i bestyrelsen, den 16.09.2024 mener jeg har brugt Frederikssund Marine Venner til at miskreditere den siddende bestyrelse.

Da jeg den 14.02-2020 mistede administratorrettigheder, og skulle overdrage min gamle Facebook, FREDERIKSSUND MARINEFORENNING til foreningen og derefter slette mig selv? Herefter oprettede jeg FREDDERIKS MARINE VENNER, som på ingen måde er en trussel mod Marineforeningen Frederikssund og Omegn.

Pludselig modtager medlemmerne et særnummer af medlemsbladet TØRDOKKEN, om at Marineforeningen nu er kommet ud i et voldsom ”stormvejr” med efterfølgende enorme dønninger. Formanden har nedlagt sit hverv med øjeblikkelig virkning og har forladt afdelingen, derfor prøvede jeg at kontakte den tilbageværende bestyrelse, men forgæves?

Jeg vil prøve at gøre bestyrelsen opmærksom på den alvorlige og kritiske situation foreningen befinder sig i. En lille marineforenings afdeling, der i løbet af kort tid mister mere en 60 % af medlemmerne, må der i den grad være noget i vejen med. Jeg har derfor flere gange prøvet at kontakte bestyrelsen via afdelingens email.adr, samt Distriktsformand Nordsjælland og Danmarks Marineforening, men ingen svar? Derfor ser det ud til, at den siddende bestyrelse er gået i panik, når medlemmerne forsøger at hjælpe, og komme med konstruktiv kritik.

Eksklusion af ét medlem, er det mest indgribende skridt, i som forening (og bestyrelse) kan træffe over for et medlem gennem 42 år, som har gjort noget, som i mener, er uacceptabel. I burde indkalde mig til en samtale eller give mig en advarsel!

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »