Menighedsrådsvalg i Skibby

Menighedsrådsvalg i Skibby

Læserbrev

Af Verner Johansen

Ved valgforsamlingen 17. september stillede jeg op til en ny periode, det gav anledning til nogle voldsomme kommentarer, der vel siger mere om dem der fremførte dem, end om mig.

Jeg valgte efterfølgende at trække mig.

Jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke alle dem der har støttet mig i de 25 år jeg har arbejdet i Skibby Menighedsråd, især i de sidste 4 år der har været svære hvor jeg ulovligt har været udelukket fra at deltage i menighedsrådets arbejde i 3 af årene.

Det har været utroligt at mærke den varme jeg har mødt siden min eksklusion, og ikke mindst efter valgforsamlingen d. 17. september.

Jeg vil nu deltage i de 3 sidste møder i denne valgperiode, og fremover følge menighedsrådets arbejde så meget som mulig, og ikke mindst som tilhører til MR-møderne.

Det vil jeg også anbefale alle andre til at gøre, det er ikke småpenge der forvaltes af menighedsrådet, og Sognegården er en unik ramme for mange aktiviteter for alle aldersgrupper i sognet.

Især savner jeg babymotorik/ babysalmesang der var et stort trækplaster til Skibby, forældre kom langvejs fra med deres småbørn.

Men også minnikonfirmander der er et lovpligtigt tilbud som alle Menighedsråd skal tilbyde, har tidligere været meget efterspurgt, men har ikke været tilbudt de sidste 4 år

Det er også muligt at tilbyde særlige gudstjenester for børn, med efterfølgende spisning i Sognegården, det har tidligere været gjort med over 150 deltagere.

En grund kan være, at det personale der så dygtigt ledede det arbejde er fyret.

Det var de ting jeg ville have arbejdet for, men muligheden er der, og jeg vil opfodre til, at beboere i Skibby Sogn, efterspørger de ovennævnte aktiviteter hos det nyvalgte menighedsråd, også børnekor er en aktivitet som et sogn af Skibbys størrelse bør have.

Det kan ikke være på grund af økonomi man har fravalgt disse aktiviteter, fra starten af denne valgperiode, altså 2021 har Menighedsrådet modtaget ekstra 330.000 kroner årligt, ialt 1.320.000 kr. i valgperioden.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »