Bagværk for Børnetelefonen

Bagværk for Børnetelefonen
Lørdag 5. okotber kl. 12:30-15:00 kan du både nyde hjemmebag og større Børnetelefonen i henholdsvis Mølleparken og Esrogård.

JÆGERSPRIS: I Mølleparken i Jægerspris og Esrogård i Gerlev har en gruppe borgere valgt for andet år i træk at holde et event, som de kalder ’Salg af bagværk for Børnetelefonen’ lørdag 5. okotber kl. 12:30-15:00.
– Sidste år samlede vi 7.500 kroner ind til Børnetelefonen, så vi håber, at vi kan gentage successen, siger Vinni Larsen, der står bag initiativet.
Det foregår i Mølleparkens Fælleshus, Mølleparken 18 i Jægerspris og i Esrogårds fælleshus på Esrogårdsvej 87 i Gerlev.
Der bliver solgt brød og kager, som man kan tage med hjem, eller man kan sidde i lokalet og nyde sin kage med en kop kaffe eller te.

Beboerne bager
Brød og kager er beboerne blevet opfordrede til at donere til de to fælleshuse.
– Vi er en gruppe på 12 personer, som står for dette, og vi ville bruge vores lørdag for denne gode sags tjeneste, fortsætter Vinni Larsen.
Om fredagen har Mølleparken et bageevent hvor børn eller voksne fra Mølleparken for et beskedent beløb kan komme og bage en bolle og et pølsehorn.
– Vi håber, at folk vil komme og støtte op om eventet, så Børnetelefonen kan hjælpe flere børn, der har det svært. Nogle gange ringer børn forgæves, da der ikke er folk nok til at tage telefonen, siger Vinni Larsen.

/TS

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »