Giv dine ting nyt liv

Giv dine ting nyt liv
I Upcyclings- og Repair Café er vi alle frivillige og glade for at gøre en indsats for genbrug og spare på ressourcerne og affaldet.

FREDERIKSSUND: Der er igen Repair Café og Upcyclingscafé lørdag 28. september kl. 10 – 13 på Maker Værket på Frederikssund Gymnasium.

Fixerne vil sidde klar til at prøve at reparere dine ting. Hvad enten det er kaffemaskinen, der er gået i udu, printeren, der er gået på pause, symaskinen, der har tabt tråden, eller hækkeklipperen, der ikke vil gå i hak, er der altid en chance for, at vore dygtige fixere kan afhjælpe problemerne.

Eller måske vil du hellere i gang med at forvandle en slidt ting til et helt nyt produkt, at upcycle. Hvis du fx har en slidt skjorte, der kan indgå med andre beklædningsgenstande til en ny bluse, eller flere par bukser, der kan blive til en ny nederdel, så kan vore fixere være med til at hjælpe dig i gang med projektet.

I Upcyclings- og Repair Café er vi alle frivillige og glade for at gøre en indsats for genbrug og spare på ressourcerne – og affaldet. Men de har ikke et lager, så hvis din reparation kræver en reservedel, må du selv medbringe den.

Du finder lettest Repair Café og Upcyclingscafé ved at gå ind via U/Nord, Heimdalsvej 1, og så følge flagene venstre om Handelsskolens bygning og ned til Gymnasiet.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »