Formand takker af: Ny søges

Formand takker af: Ny søges
Birgitte Fredfeldt takker næste år af efter mange års veludført arbejde.

FREDERIKSSUND: Formand for Røde Kors i Frederikssund, Birgitte Fredfeldt, takker næste år af efter mange års veludført arbejde. Hun genopstiller dermed ikke som formand til generalforsamlingen 26. februar 2025.

Røde Kors søger også i den forbindelse en ny formand til at udfylde den vigtige rolle efter Birgitte: Vil du spille en central rolle i udviklingen af Røde Kors’ hjælpearbejde i Frederikssund?
Så er du måske vores nye formand. Røde Kors Frederikssund støtter mennesker i sårbare situationer og tjener penge til hjælpearbejdet lokalt, nationalt og i ude i verden.
Du får en nøgleposition i et handlekraftigt og vigtigt fællesskab. Som formand skaber du rammerne for vigtige lokale indsatser for sårbare børnefamilier, ensomme ældre og flygtninge sammen med resten af den frivillige bestyrelse.
En stor gruppe dedikerede frivilligledere og en fast Røde Kors konsulent er klar til at samarbejde med dig om at gøre en forskel for dem, som har mest brug for hjælp.
Du bliver en god formand i afdelingen, hvis du har flair for ledelse, kommunikation og samarbejde; kan lide at arbejde sammen med engagerede frivillige; og️ bor i Frederikssund eller lige her omkring.
Som formand for bestyrelsen skal du forvente at bruge 3-4 timer om ugen på at sætte dig ind i tingene og lære os, vores frivillige ledere og afdelingen at kende. Herfra afhænger tidsforbruget af dine ambitioner og den arbejdsdeling, vi finder frem til. Posten som formand er frivillig og ulønnet.
Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at kontakte Mette Dreier Nielsen, aktivitetsleder kommunikation og bestyrelsesmedlem i Røde Kors Frederikssund.

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »