Stort motionsløb for hele familien ved Egholm Slot

Stort motionsløb for hele familien ved Egholm Slot
For tredje år i træk afholder KHIF Løb & Pw igen i år det populære motionsløb for hele familien ved Egholm Slot.

EGHOLM: Lørdag 21. september afholder KHIF Løb & Pw igen i år det populære motionsløb for hele familien ved Egholm Slot.

Det er tredje år løbet afvikles i samarbejde med flere lokale sponsorer og de foregående år har løbet været en succes med omkring 200 deltagere i alle aldre fra nær og fjern.

Der er følgende ruter: Børn: 3 km, Løb: 5,0 km og 8,4 km samt Powerwalk: 5,0 km. Alle kan være med uanset alder og kondital.

Ruterne er både gennem skov og lidt på asfalt. Den lange rute kommer helt ned til Vellerup Vig, hvor der er en smuk udsigt. Ruterne er forholdsvis brede skovstier, men har samtidig et terræn, der kan være udfordrende.

Alle distancer er med tidstagning
I forbindelse med motionsløbet har ejeren, Rikke Falck – anden generation på Egholm Slot, åbnet slotsparken, så deltagerne kommer til at løbe eller gå gennem den smukke have og følge den vandfyldte voldgrav rundt om slottet. Efter løbet vil der være lodtrækningspræmier og medaljeoverrækkelse.

Så snør skoene, kom og vær med – lørdag 21. september 2024 kl. 10:00, men kom bare tidligere til fælles opvarmning kl. 9:45.

Se mere på Sportstiming.dk – Egholm slotsløb 2024

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »