Klassisk opera i Skibby Kino

Klassisk opera i Skibby Kino
Skibby Kino har arrangeret endnu en sæson med operafilm. Det luksuriøst smukke Staatskapelle Dresden leveer grundlaget for ”Aida” elegante scenografier.

SKIBBY: Opera skal ses i biografen, for opera er også for øjet – mener de frivillige i Skibby Kino, der har arrangeret endnu en sæson med operafilm.

Den begynder søndag 29. september kl. 13.30 med Guiseppe Verdis ”Aida” i en opsætning fra Semperoper i Dresden fra 2022. Billetprisen er 110 kroner, inklusive kaffe/te i pausen, hvortil der kan købes kage i kiosken.

Den verdensberømte dirigent Christian Thielemann har dirigeret en stor del italienske operaer, men denne produktion var hans første ”Aida”, og den blev en stor triumf.

Den har et fremragende ensemble af sangere, og kronen på denne stemmefest leveres af Francesco Meli, den for tiden bedste ”Radamès”, her sammen med sopranen Krassimira Stoyanova som ”Aida” og mezzosopranen Oksana Volkova som ”Amneris”.

Skibby Kino viser operafilmene søndag eftermiddage kl. 13.30, og resten af operasæsonen ser sådan ud:

– ”Tosca” den 27. oktober

– ”Rigoletto” den 17. november

– ”Trubadur” den 26. januar

– ”Rusalka” den 16. marts

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »