Hovedlandet kalder: Poul Erik forlader kommune og byråd

Hovedlandet kalder: Poul Erik forlader kommune og byråd
Gruppeformand for den Socialdemokratiske Byrådsgruppe, i Frederikssund Byråd, Poul Erik Skov Christensen, tager med sin hustru tilbage til fødeegnen i Struer. Foto: Frederikssund Kommune

FREDERIKSSUND KOMMUNE: Poul Erik Skov Christensen, gruppeformand for den Socialdemokratiske Byrådsgruppe, i Frederikssund Byråd træder ud af byrådet pr. 10. oktober 2024.

Årsagen er, at Poul Erik Skov Christensen har købt ny bolig i Struer kommune og dermed fraflytter kommunen.

Poul Erik Skov Christensen udtaler i den forbindelse:

– Jeg vil gerne takke de vælgere, der har stemt på mig ved de kommunalvalg, hvor jeg har været opstillet. Også en tak for samarbejdet med byrådskollegaerne gennem de mange år. Politik er også forskellige holdninger og forskellige politiske anskuelser. Og selv om vi ind imellem har kunnet diskutere meget og længe på byrådsmøderne, har det været en stor og glædelig oplevelse, hvor gode vi langt hen ad vejen er til, at finde fornuftige kompromiser og tage fælles beslutninger i det betydelige arbejde, der foregår i Fagudvalgene.

Også en stor tak til en meget dygtig og dedikeret administration. Vi flyttede ind på vores nuværende adresse 1 november 1981. Annette og jeg glæder os til at komme tilbage til den landsdel og by vi er født og opvokset i.

Ærgerlig borgmester
Den socialdemokratiske borgmester Tina Tving Stauning er ærgerlig over Poul Erik Skov Christensens beslutning.

– Det bliver et tab for vores byrådsgruppe ikke at have Poul Erik iblandt os. Som gruppeformand og medlem af flere fagudvalg og bestyrelser, har Poul Erik udført et grundsolidt stykke politisk arbejde i Frederikssund Byråd gennem de sidste syv år. Aldrig i tvivl om de grundlæggende socialdemokratiske værdier, siger hun.

Allerede på byrådsmødet 4. september starter rokeringerne derfor på en del socialdemokratiske pladser. Blandt andet bliver Jesper Wittenburg fremtidigt medlem af Økonomiudvalget og medlem af Destination Fjordlandet og gruppen indstiller til fagudvalget, at han tager over som næstformand i Job, Erhverv og Kultur.

Susanne Bettina Jørgensen tager igen en tørn i Mad til Hver dag, hvor hun tidligere har gjort et godt stykke arbejde og træder ind i Social og sundhed, hvor gruppen indstiller til fagudvalget, at hun tiltræder som næstformand. Lars Jepsen indtræder i Omsorg og Ældre og Anne-Lise Kuhre indtræder blandt andet i Klima, natur og energi.

Vil blive savnet
Poul Erik Skov vil forsætte i Klima, natur og energi og Økonomiudvalget frem til 10. oktober og forsætte ligeledes som gruppeformand og dermed tage del i budgetforhandlinger, inden han helt fratræder 10. oktober efter sine mange år i Frederikssund Byråd.

– Vi kommer til at savne ham og samtidig ønsker vi alle Poul Erik en velfortjent pensionisttilværelse med sin Annette i fødebyen., afslutter den socialdemokratiske borgmester Tina Tving Stauning, som også tager sig af yderligere henvendelser.

/TS

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »