Næsten alt kan repareres

Næsten alt kan repareres
Fixerne på Repair Café sidder parat til at prøve at fixe dine ting, der har fået et problem, i samarbejde med dig.

FREDERIKSSUND: Repair Café Frederikssund slår igen dørene op efter sommerferien. Lørdag 31. august kl. 10 – 13 i Maker Værket på Frederikssund Gymnasium.

Standerlampe, boremaskine, bluse, kaffemaskine, printer, bukser, brødrister, barnevogn, strygejern, jakke og hækkeklipper er alle eksempler på ting, der havde fået en defekt, men som er blevet fixet i Repair Café Frederikssund.

– Vore fixere sidder parat til at prøve at fixe dine ting, der har fået et problem, i samarbejde med dig. De bliver altid glade, når det lykkes at reparere tingene og få dem til at du igen. Og at reparere ting sparer genbrugspladserne for masser af affald, siger Hanne Døcker

I Repair Cafe Frederikssund er alle frivillige, og det er gratis for dig at få repareret dine ting. Men da det ikke er ikke en virksomhed, må du selv medbringe en reservedeld, hvis det er påkrævet.

Du finder Repair Café og Maker Værket lettest via U/Nord, Heimdalsvej 1, og så fortsætte venstre om Handelsskolens bygning ned til Gymnasiet.

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »