Kongelige kager på slottet

Kongelige kager på slottet

SELSØ: Lørdag 8. september står i kagens tegn. I anledning af kroningsåret, hvor Selsø Slot vil hylde vores nye kongepar, har kagegruppen fundet opskrifter på royale kager frem. Der kan smages på syv forskellige kager, som alle kan kobles til en kongelig person.

– Vi har igen i år inviteret Anna Katrine Bønnelycke, som kan gøres klogere på den historiske mad- og kogekunst og i særdeleshed om kagebagningens historie. En quiz, hvor den royale viden skal testes, skal også løses, og der er en præmie til vinderen, fortæller Merete, som er tovholder på dagen.

Royale kager
Kagedagen foregår i de smukke rum på Selsø Slot, hvor man levende kan forestille sig de overdådige måltider, der er serveret gennem tiden. Det bliver en oplevelse for både syns- og smagssansen, når kagerne skal smages, samtidig med man mærker historiens vingesus i slottet, hvor man bør give sig tid til at gå en rundtur i hele huset.

Arrangementet foregår på Selsø Slot søndag 8. september kl. 14-16.

Entréen inkluderer smagsprøver, en drik samt foredrag og quiz. Køb billetter via hjemmesiden: www.selsoe.dk

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »