Lav dine egne krearier

Lav dine egne krearier
Krympeplast-sommerfugle er én af mange muligheder for udfoldelse i Krearier.

Af journalist Tomas Skov

KULHUSE: Krearier ligger i Hullet i Kulhuse, hvor ejeren Rie Wiberg driver både butik og værksted.

Hun er en kreativ sjæl. som helt tilbage i begyndelsen af årtusindet skabte hjemmesiden altomhobby.dk. I 2021 flyttede hun til Kulhuse, og efter at have samlet mod og inspiration i et par år åbnede Rie sin kombinerede butik og værksted, Krearier, i februar i år.

Butikken byder på håndlavede varer som keramik og smykker, og man kan desuden købe forskellige krea-materialer til fælles hygge hjemme eller i sommerhuset.

Du kan imidlertid også udfolde din egen kreativitet i værkstedet hos Rie. Udover et fuldt udstyret keramikværksted, som man kan arbejde i, kan man i øvrigt kaste sig over crepepapirblomster, krympeplast-sommerfugle, glaskunst, støbe sæber, dyppe lys, håndlavede bolcher og flødeboller, pileflet og meget andet.

Krearier holder åbent i wekkender fra kl. 10-15, men Rie er ofte i nærheden, hvis man vil kigge ind på andre tidspunkter.

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »