Børn byggede robotter i Jægerspris

Børn byggede robotter i Jægerspris
Der var dyb koncentration,, da 20 børn og deres voksne mandag byggede og programmerede fede LEGO-robotter på Jægerspris bibliotek. Foto: Frederikssund Bibliotekerne

JÆGERSPRIS: Der var dyb koncentration, masser af grin og god læring, da 20 børn og deres voksne mandag byggede og programmerede fede LEGO-robotter på Jægerspris bibliotek. Tirsdag blev workshoppen gentaget i Slangerup for 20 andre børn.

Børnene i Jægerspris skulle bygge og programmere robotter. Til slut konkurrerede robotterne mod hinanden – for at se, hvem der havde bygget den stærkeste robot. I Slangerup skulle børnene bygge robotter, der kunne tegne kunstneriske streger.

De to workshops var en del af Frederikssund Bibliotekernes gratis sommerferietilbud til børn i kommunen. Bibliotekerne har også afholdt forfatterworkshop for børn i sommerferien og kører konkurrencen #julibøger for børn til og med 16. august.

Andre artikler fra denne uge

LA må tage ansvar nu


Læserbrev Af borgmester Tina Tving Stauning, Frederikssund Kommune. Byrådsmedlem Michael Tøgersen (LA) kritiserer i et læserindlæg, at administrationen ikke har

Læs mere »