Musik mellem Fjordene inviterer til gratis koncert

Musik mellem Fjordene inviterer til gratis koncert
Jens Lysdal er sangskriver og guitarist. Med sig denne dag har han de to dygtige musikkere, Jakob Falgren og Søren Vestergaard.

JÆGERSPRIS: Lørdag 13. juli inviterer Musik mellem Fjordene til en gratis friluftskoncert på Danners Plads i Jægerspris. Pladsen åbner kl. 18 og koncerten starter kl. 19. Kom i god tid og nyd en fadøl fra Hornbeer.nMusikken leveres af Jens Lysdal Trio.

Musik mellem Fjordene er en forening, der nu på 8. år arrangerer koncerter i Kulturhuset Rejsestalden. Det gør de med stor succes og ofte bliver koncerterne hurtigt udsolgt. Denne koncert er at betragte som en gave til det trofaste publikum og til alle de andre, der endnu har Musik mellem Fjordenes koncertoplevelser til gode – en gave til Hornsherred og omegn.

Hædret med stokken
Ved åres Blå Nat arrangement blev Musik mellem Fjordenes bestyrelse hædret med årets Kulturstok. Bestyrelsen takker for tilliden og kvitterer hermed med en gratis koncert til alle, der vil være med.

De har valgt at præsentere en kunstner, der tidligere har optrådt med stor succes. Jens Lysdal er en eminent sangskriver, en dygtig guitarist og så formår han virkelig at komme ud over scenen. Med sig denne dag har han to dygtige musikkere, Jakob Falgren og Søren Vestergaard.

Våde varer til
I forbindelse med koncerten vil der blive solgt vin, vand, kaffe og the fra Rejsestaldens bar. Hornbeer støtter koncerten og sælger frisktappet fadøl.

Skulle det mod forventning blive dårligt vejr flyttes koncerten indenfor i Rejsestalden. Koncerten er stadig gratis, men der er kun plads til det første 70 gæster.

Tak til Rejsestalden, Hornbeer og de frivillige hjælpere.

/TS

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »