Flere ben på taburetten

Flere ben på taburetten

Den weekend der netop er gået, bød på en nyhed som de fleste nok ikke har bemærket. Noget som der er meget mere fremtid i, end meget andet der er sket i vores område de senere år. Nogle muligheder som har meget stærke og spændende perspektiver med sig, hvis vi kan bruge dem rigtigt

I søndags var der nemlig arrangeret fodboldkamp – både på parkeringspladsen og i fjernsynet i Bymidten. Og det arrangement var lavet af helt nye samarbejder som vi ikke har set før.

SIK har som områdets nok største forening taget initiativ til at lave arrangementer sammen med andre foreninger i Skibby og området, detailhandlende og erhvervsdrivende. Med nogle ambitioner vi ikke har set før.

Heldigvis er Skibby en by hvor ambitiøse projekter hos frivillige kan lade sig gøre. Blandt andet fordi vi har et erhvervsliv som vil være med. Som forstår at hvis byen blomstrer, så er det godt for alle og det vil de gerne bidrage til.

Det har altid været en kongstanke i Skibby Aktive for Fjordlandet at styrke et samarbejde mellem frivillige borgere der vil gøre noget godt for deres lokalområde og de erhvervsdrivende som gerne vil have en forretning der trives. Skibby Aktive har også udvidet de samarbejder til også at gælde kommunen og andre institutioner i området – Nationalparken og Selsø Slot f.eks. Det har været en prioritet fordi det er let at se at samarbejde skaber styrke. Vi kan simpelthen meget mere sammen.

Nu har SIK så meldt sig på banen og vil være med. Også til tiltag der ikke alene handler om idræt, men som er med til at udvikle og styrke byen og området. Og jeg jeg synes personligt det er fantastisk! Jo flere ben vi kan sætte på vores taburet i form af partnerskaber og samarbejder, jo bedre står den fast.

Tænk på hvad der kan lade sig gøre når to store foreninger går sammen med alle de støttende og stærke aktører der gerne vil samarbejde. Det synes jeg der er stærke perspektiver i. Der er allerede tale om flere arrangementer vi kan lave sammen, og der kan anes konturerne af et samarbejde omkring at forklare politikerne hvorfor der skal investeres i Skibby og området omkring. Vi vil de samme ting: Udvikle frem for afvikle og skabe rammerne til et fantastisk sted at bo. En udfordring løst af gangen.

Jeg hilser de nye samarbejder velkommen. Jeg kan se det er til gavn for os alle. Og jeg håber endnu flere vil være med til at udvikle vores område i fælleskab

Andre artikler fra denne uge

Passion og jalousi


SKIBBY: Søndag eftermiddag 27. oktober er der igen opera i Skibby Kino, nemlig Giacomo Puccinis ”Tosca” i tre akter fra

Læs mere »