SKIBBY: 27-årige Jacob Olsen, der har været elev hos Meny Skibby i næsten et år, er tilsyneladende ikke bange for ”rampelyset”.
Derfor kan man fredag den 7. maj klokken 17.30 – på Meny Skibby’s facebookside – opleve ham kokkerere live i købmand Poul Cullura’s køkken i Hundested.
– Jeg har lige været på skoleophold. Meny focuserer meget på klimavenlig madlavning, og vi har fået til opgave at arrangere en klimaevent. Jeg har valgt at løse opgaven ved at undervise i, hvordan man kan lave en klimavenlig hovedret: Braiseret svinemørbrad med fennikel og maste kartofler.
– Poul Cullura har inviteret mig til at tilberede maden i hans private køkken. Så nu bliver han for en gangs skyld min hjælper, siger eleven.
De, der ønsker at følge amatørkokkens anvisninger hjemme fra deres eget køkken, kan købe ingredienserne (til fire personer) som et ”ja tak-tilbud” på facebook eller i butikken i Bymidten torsdag og fredag.
– Det skal nok gå godt, mener Jacob Olsen, der har øvet sig en enkelt gang inden live-forestillingen, hvor han heldigvis har en erfaren gourmet til at give en hjælpende hånd.