SKIBBY: – Er der noget, jeg har fået forespørgsler på, siden jeg tiltrådte, så er det friske fisk. Det kan man ikke få andre steder i byen, fortæller købmand i Meny, Poul Cullura.
Det har han nu taget konsekvensen af: Dagligvarebutikken på Hovedgaden tilbyder fremover friske fisk fra en betjent disk.
– Det er vores slagtermester Bo og mestersvenden Jens, der står for indkøbene. Det er også dem, der kan give råd og vejledning til kunderne.
– Oprindelig var planen, at vi ville sælge friske fisk i sommerperioden. Men nu prøver vi at se, hvordan det går. Det er ikke et komplet udvalg af fisk, vi kommer til at sælge. Men de mest gængse fisk – og noget ”sjovt” en gang imellem. Der vil også altid være et udvalg af tilbehør til fisken i disken.
Torsdag, fredag og lørdag er der betjening i fiskedisken. Fra søndag til onsdag er fiskene pakket i kasser, lige til at tage med hjem.